به گزارش یزدفردا: امیر حسنزاده در نشست B2B تخصصی صنایع بزرگ و کوچک در تامین نیاز زنجیره مس با حضور معاون طرح و برنامهریزی راهبردی شرکت ملی صنایع مس ایران، مدیرکل صمت، مدیران پارک فناوری استان و تعدادی از شرکتهای صنعتی و معدنی و دانش بینان استان تاکید کرد؛ استان باید از معدنی به صنعتی تبدیل شود.
وی افزود: در جنوب استان کرمان ۹ کارخانه وجود دارد و دومین کارخانه طلا در فاریاب فعالیت خود را شروع کرده که ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد. در رمشک دورترین نقطه از استان کرمان نیز کارخانه مس در حال فعالیت است، لذا کنسرسیومی براساس نیاز شرکتها به نیروی متخصص و ماهر، ایجاد و در زیرساخت فنی و حرفهای آموزش میبینند.
حسنزاده ادامه داد: قبلا شرکت ملی مس با شرکتهای قطعهساز ارتباط برقرار کرده بود و جلسات مدل کسب و کار B2B نیز برگزار شده بود، اما در حوزه فناوران ارتباط برقرار نشده بود که این نشست ار تباط فناوران با شرکت ملی مس را برقرار کرد تا راهکارها و چالشها بررسی شود.
وی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۲۷ شرکت فناور در استان است که ۴۰ شرکت در حوزه صنعت و معدنی مشغول فعالیت هستند، گفت: امروز ارتباط صنایع بزرگ با شرکتهای فناور نقطه عطفی است که مسیر ارتباط با صنایع فولادی و دیگر صنایع استان را ادامه دهیم و ایدههای بهرهوری را در تولید بالا ببریم.
ملاطاهری معاون طرح و برنامهریزی راهبردی شرکت ملی مس نیز گفت: شرکت ملی صنایع مس ایران برای رفع مشکلات و نیازهای فناورانه و بعلت ذخایر معدنی و صنعتی در استان کرمان، اکوسیستمی را شکل داده است که مبتنی بر مراکز تحقیق و توسعه است.
وی افزود: سعی ما این است که تمام نیازهای فناورانه را وارد این اکوسیستم کنیم و از تمام ظرفیتهای شرکتهای دانش بنیان استان برای حل آنها استفاده کنیم که کل زنجیره مس از اکتشاف تا بازرگانی و تجارت را دربر میگیرد.
وی گفت: صندوق سی بی سی نیز در کنار آنها قرار گرفته که هزینههای سرمایهگذاری از طریق آن صندوق تهیه شود و نهایتا در منطقههای ویژه آنها را به فاز صنعتی تبدیل و بحثهای تجاریسازی را پیش ببریم.
ملاطاهری گفت: ارزش افزوده زیادی برای انجام این پروژهها استفاده شده و خیلی از این پروژهها ممکن است هزینه کمی داشته باشد، اما وقتی وارد فاز صنعتی میشود تغییراتی را در راندمان و بهرهوری ایجاد میکند.
- نویسنده : یزدفردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
شنبه 28,دسامبر,2024